Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şeyma Döğücü’den İmamoğlu’na sert sözler! ‘Sancaktepe’den hangi yüzle oy isteyecek?’

Başkan Şeyma Döğücü’den İmamoğlu’na sert sözler! ‘Sancaktepe’den hangi yüzle oy isteyecek?’

Sancaktepe Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, katıldığı programda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Sert sözlerle İmamoğlu’na yüklenen Döğücü, “Sancaktepe’den hangi yüzle oy isteyecek?” diye sordu.

  • İstanbul Gündemi
  • 05.03.2024 - 12:14

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Ali Kınık konseri öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Şeyma Döğücü, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

“HİÇBİR DESTEK ALAMADIK”

İBB’nin Sancaktepe’ye hizmet getirmediğini savunan Başkan Döğücü, “İlçemizin en büyük sorunların biri ulaşım ve trafik... Bu konularda bir gram ilerleyemedik. Neden? Çünkü İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne takıldık. Bir tane kavşağı ilçemize kazandıramadık. Bir tane yol genişlemesi, yan yolların düzenlenmesini hiçbir şekilde sağlayamadık. Bir trafik ışığını değiştirmek için iki sene uğraştık. Bir taraftan ilçemiz en fazla göç alan ilçe olduk. Fakat bu konularda İBB’nin yetkilisinden hiçbir destek alamadık. Kendi çabamızla lokal çözümler üretmeye çalışıyoruz. Birileri çıkıyor süt dağıtmanın reklamlarını yapıyor. Onları biz yapıyoruz zaten. Siz büyükşehirsiniz. Bu ilçeye kavşak, yol yapacaksınız. Otobüs yollayacaksınız. Otobüslerin sayısını artırması gerekirsen hiçbir bahane sunmadan sayıyı azaltıyor. Mecburen ring otobüsleri koymak zorunda kalıyoruz” dedi.

“İBB BAŞKANI SANCAKTEPE’DEN HANGİ YÜZLE OY İSTEYECEK?”

İBB Başkanı İmamoğlu’nu sert sözlerle eleştiren Döğücü, “Biz ilçemize hizmet ederken, spor salonları inşa ederken, kreşler yaparken, kütüphaneler yaparken, ilçemizi daha iyi yerlere taşıyalım derken en büyük zorluğu İBB ilçemize dokunmayarak yapıyor. Nerede dokundu? Metro kazısının üstüne hafriyat dökerken dokundu. Keşke hiç dokunmasaydı. Böyle bir şey olabilir mi! İBB Başkanı Sancaktepe’den hangi yüzle oy isteyecek? Yenidoğan’dan nasıl oy isteyecek? Sancaktepe’ye hizmet için yola çıktık diyen aday ‘bu ilçenin o metroya ihtiyacı var’ diye neden demedi? Bunları kendisine sormanız lazım. İnanıyorum ki sandıkta da soracaksınız. İBB’ye çalışan başkan getireceğinize inanıyorum. Bizim iş yapan, çalışkan başkana ihtiyacımız var. Bu isim de Murat Kurum’dur. Biz kendisini sel, yangın, deprem bölgesinden tanıyoruz. İstanbul için önümüzde büyük bir şans var. İstanbul, Fetret Devri’ni sona erdirip bu şansı yakalayacak. Murat Kurum ile ilçemiz uçacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.