Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Rıza Akpolat’tan mevkidaşı Şükrü Genç’e flaş gönderme! ‘Seçmen yüzlerine bakmaz’

Başkan Rıza Akpolat’tan mevkidaşı Şükrü Genç’e flaş gönderme! ‘Seçmen yüzlerine bakmaz’

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat isim vermeden, partisi tarafından 4. kez aday gösterilmeyen ve bağımsız aday olan mevkidaşı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e göndermede bulundu.

  • İstanbul Gündemi
  • 28.02.2024 - 16:31

Belediye başkanlarının Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde o mevkilere geldiğini hatırlamaları gerektiğini vurgulayan Başkan Rıza Akpolat, “seni 3 dönem belediye başkanı yaparken iyiydi... Seçmen adayların yüzlerine değil, 6 oka bakar” şeklinde konuştu.

“ALDIKLARI OYLARA BAKARSANIZ NETİCELERİNİ GÖRÜRSÜNÜZ”

İsim vermeden bağımsız aday olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e göndermede bulunan Başkan Akpolat, “3 dönem belediye başkanlığı yapmış ama parti bu kez farklı bir tercih ortaya koymuş. İstifa etmiş ve bağımsız aday olmuş. Bunları görüyoruz. Parti seni 3 dönem belediye başkanı yaparken iyiydi... Hepimiz bu parti sayesinde bu koltuklardayız. Seçmen sandığa gittiğinde işin sonunda yüzlere değil, 6 oka bakıyor. Daha önce de deneyenler olmuştu. Parti aday göstermeyince bağımsız aday olanlar... Aldıkları oylara bakarsanız neticelerini görürsünüz” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.