Dolar 34,0803
%0.19
Euro 38,0645
%0.02
Altın 2.837,010
%0.27
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Rıza Akpolat Beşiktaşlılar ile gönül sofrasında buluştu

Başkan Rıza Akpolat Beşiktaşlılar ile gönül sofrasında buluştu

Beşiktaş Belediyesi, Türkali, Vişnezade, Muradiye, Cihannüma ve Abbasağa Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar için iftar etkinliği düzenledi. Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın da katıldığı programa mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 19.03.2024 - 20:15

Beşiktaş Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca devam edecek olan geleneksel iftar etkinliklerinin ilki Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nin yan tarafındaki alanda gerçekleşti.

KEYİFLİ BİR AKŞAM GEÇİRDİLER

Beşiktaş'ın beş farklı mahallesinde yaşayan vatandaşların bir araya geldiği etkinlikte önce iftar yapıldı ardından da Telgrafın Telleri adlı orta oyunu sahnelendi. Beşiktaşlılar, iftar sonrası sahnelenen gösteri ile Ramazan geleneğini yansıtan keyifli bir akşam geçirdi.

“BU GÜZEL ATMOSFERİ DEVAM ETTİRELİM”

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, programın sonunda yaptığı konuşmada, "Burada sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Beşiktaş, farklı inançlara sahip insanların bir arada huzur içinde yaşadığı bir ilçe. Bizler de bu birlikteliği ve huzuru pekiştirmek için çalışıyoruz. Ramazan, birlik ve beraberlik ayıdır. Birbirimize saygı ve sevgiyle yaklaşarak bu güzel atmosferi devam ettirelim" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.