Dolar 34,2470
%0.02
Euro 37,5806
%-0.13
Altın 2.907,710
%-0.47
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN POYRAZ YEREL GAZETECİLERLE İSTİŞARE GERÇEKLEŞTİRDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 20.01.2016 - 20:46

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy´de faaliyet gösteren yerel basını ağırladı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Çekmeköy ?de faaliyet gösteren yerel basın kuruluşları ve ekipleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Çekmeköy Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen programda gazeteciler projeler ve gelişmeler hakkında Başkan Poyraz´a sorularını aktardılar. Gazetecilerden gelen soruları cevaplayan Başkan Poyraz, ilçede ki yatırımlar ve mevcut projelerin ne aşamada olduğunu kendilerine aktardı. Programda Basın Yayın Müdürlüğün´den sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı´da hazır bulundu.

Seyir Tepesi´nde işlemler tamam

Gazetecilerden gelen soru üzerine Çekmeköy Seyir Tepesi projesi hakkında bilgilendirme yapan Başkan Poyraz, seyir tepesi için tüm izinlerin alındığını bölgede yer tahsisinin yapıldığı ve ihale aşamasının bittiğini belirterek, çalışmalar başladığında yerel basın mensuplarıyla bölgeye bir ziyarette yapabileceklerini söyledi.

Kapalı Pazar Yeri ihtiyaçlara cevap verecek

Mehmet Akif Mahallesi´nde inşa edilen Çekmeköy Kapalı Pazar Yeri´nin ihtiyaçlara cevap vereceğini söyleyen Başkan Poyraz, kapalı pazar yerinin  butik bir alışveriş merkezi havasında olacağını söyledi. Yeni eserin vatandaşlar kadar Pazar esnafının da işini kolaylaştıracağını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.