Dolar 34,0803
%0.19
Euro 38,0645
%0.02
Altın 2.837,010
%0.27
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Poyraz: ‘Cumhur İttifakı’nın tüm kademeleriyle gecemizi gündüzümüze katacağız’

Başkan Poyraz: ‘Cumhur İttifakı’nın tüm kademeleriyle gecemizi gündüzümüze katacağız’

3 dönemdir görevine devam eden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden adaylığı açıklanan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Cumhur İttifakı mensuplarıyla araya geldi.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.01.2024 - 12:43

Çekmeköy Nikah Sarayı'nda gerçekleştirilen programa; AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

MHP ÇEKMEKÖY İLÇE BAŞKANI TAHSİN İNCE

“Öncelikle Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapmak istiyorum. Bu ittifak Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Devlet Bahçeli, şehitlerimiz ve gazilerimizin ortaya koyduğu mücadeleyle kurulmuştur. Bunun birebir yansımasını Çekmeköy’de göreceğinizden zerre şüpheniz olmasın. Üstümüze çok büyük bir sorumluluk düşüyor. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi sandıkları patlatarak Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’ı 1 Nisan’da yeniden belediye başkanı yapacağız.”

AK PARTİ ÇEKMEKÖY İLÇE BAŞKANI AKIN İLHAN

“Bugün itibariyle 69 gün kaldı. Adım adım seçimlere gidiyoruz. Aday adaylık sürecini hep birlikte yaşadık. Birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarımız başvurularını yaptılar, sahaya çıktılar. Bu kardeşlerime Cumhur İttifakı adına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız, Çekmeköy’ün kurucu belediye başkanı, Çekmeköy’ün mimarı Ahmet Poyraz’ı yeniden belediye başkan adayı olarak gösterdi. Hayırlı uğurlu olsun. 15 yıldır ilçemize hizmet eden Ahmet Poyraz’ı komşularımız ilk icraatı olarak okul projesine imza atmasıyla tanıdı. Yeni kurulmuş bir belediyenin kendi öz sermayesiyle belediye hizmet sarayını yapmasıyla tanıyor. Çekmeköy’ü eğitim vadisi yapma sözünün eri olmasıyla tanıyor. Gençler de Başkanımızı tanıyor. Her zaman onlarla olmasıyla, her mahalleye kütüphaneyle ayağa hizmet götürmesiyle, üniversiteyi kazanan gençlere verdiği bursla tanıyor. Bu şehrin yetim, garip, öksüzleri de başkanımızı sosyal belediyeciliğiyle tanır.”

“TEVAZU VE GAYRETLE SAHADA ÇALIŞACAĞIZ”

“15 yıllık hizmetin, eserin rahatlığıyla Cumhur İttifakı ile birlikte sahada olacağız. Fakat asla rehavete kapılmayacağız. Bu şehirde algıya değil, esere imza atacak projelere imza atacağız. Devam eden projelerimizi tamamlayacağız, yeni projelerimizle sosyal ve kültürel belediyecilikle öne çıkacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. En az 30 bin oy fakla Çekmeköy’ü AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın kalesi yapacağız. Bunun için tevazu ve gayretle sahada çalışacağız.”

“İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ALLAH’IN İZNİYLE YENİDEN KAZANACAĞIZ”

“Ayrıca İBB Başkan Adayı olarak da Murat Kurum gösterildi. Allah yardımcısı olsun, yolu mübarek ve açık olsun. İsminin açıklandığı günün ertesinde İBB Başkanına yakışır şekilde duruş sergileyerek önce bu şehrin manevi sahibi Eyüpsultan Hazretleri’nin duasını aldı, ardından da ilçe ilçe çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni Allah’ın izniyle yeniden kazanacağız. Hayırlı uğurlu olsun.”

ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI VE BAŞKAN ADAYI AHMET POYRAZ

“Öncelikle bu şehre hizmet etmek için bu görevi bir kez daha bize layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Ayrıca Milliyetçi hareket Partisi’nin Genel Başkanı Devlet Bey’e de sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah kendisinden razı olsun. Cumhur İttifakı ile ayrılmaz bir bütünüz. Sözü çok uzatmaya gerek yok. Birbirimizi yakından tanıyoruz. Bu şehrin olmazsa olmazları siz gençlersiniz. Geçtiğimiz günlerde öğrenciler karnelerini aldı. Bir yavrumuz yanıma gerek bebekken birlikte fotoğraf çekildiğimizi, şimdi ise karnesinin benim verdiğini söyledi. İnşallah ortaokuldayken de karnemi siz verirsiniz dedi. İşte bu şehri biz birlikte böyle büyüttük. Aday adayı kardeşlerimizden bazıları aramızda. Bunlar arasında bu şehre birlikte hizmet ettiğimiz başkan yardımcısı arkadaşlarım da var. Bu aday adaylık konularını konuşarak hallettik. Aramızda en ufak bir sorun yok, olamaz. Rabbim nerede olursak olalım bu şehre birlikte hizmet etmeyi nasip eylesin.”

MURAT KURUM AÇIKLAMASI!

“Cumhur İttifakı icraat ve hizmet demektir. Bu hizmetler önümüzdeki dönem artarak devam edecek. Sizlere bu şehirde yaşamaya devam edecek bir kardeşiniz olarak hitap ediyorum. Murat Kurum İstanbul için çok bürük bir kazanım. Yaptığı icraatlardan, hizmetlerden belli. Bakan olduğu dönemde verdiği talimatla Çekmeköy’de devam eden ve önümüzdeki dönemlerde hizmete açacağız 4 okul ve 180 bin dönümlük millet bahçesi var.”

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN TÜM KADEMELERİYLE SAHADA OLACAĞIZ”

“Çalışacağız, gayret edeceğiz. Gün yola revan olma günüdür. Cumhur İttifakı’nın tüm kademeleriyle sahada olacağız. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Akıtmamız gereken son damla teri de akıtacağız. Ondan sonra iş Allah’ın nasibi, milletimizin takdiridir. 31 Mart, başımızı yastığa koyduğumuzda ‘Yarabbi bu şehir için üzerimize düşeni yapmanın mutluluğuyla başımı yastığa koyuyorum. İnşallah senin nasibinle İstanbul Murat’ına, Çekmeköy de Ahmet’ine kavuşacak’ demenin günüdür.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.