Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Özcan’dan Ümit Özdağ’a mesaj! ‘En büyük beka sorunu...’

Başkan Özcan’dan Ümit Özdağ’a mesaj! ‘En büyük beka sorunu...’

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapmasından ötürü teşekkür mesajı yayınladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 29.05.2023 - 12:08

Günlerdir merakla beklenen ‘Ümit Özdağ hangi adayı destekleyecek?’ sorusu yanıtını bulurken, 2. tur seçimlerinde Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Özdağ’a bir teşekkür de Tanju Özcan’dan geldi.

“HER İKİNİZE DE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Twitter hesabından paylaşım yapan Özcan, “Değerli ağabeyim, Sayın Ümit Özdağ. Memleketimiz ve milletimizin çok hassas günler geçirdiği bu günlerde, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana tavır koymanız, CHP’nin bel kemiği olan Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi milyonlarca vatandaşımızı ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ayrıca Türkiye’nin en büyük beka sorunu olan sığınmacılar sorununun ciddiyetini kararlılıkla bir kez daha ortaya koymanız, tarihte altın harflerle yerini almıştır. Bu uzlaşı ile birlikte hem siz hem Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha ne kadar vatansever olduğunuzu bütün dünyaya, taraflı tarafsız 85 milyona ilan etmiş oldunuz.  Büyük Türk Milleti adına her ikinize de şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.