Dolar 34,1628
%0.16
Euro 38,0765
%-0.24
Altın 2.922,940
%0.29
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Kurşun gönüllere dokunuyor

  • İstanbul Gündemi
  • 10.04.2023 - 09:36

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerine yaklaştıkça Sarıyer siyaseti de tempo kazanmaya devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti İlçe Teşkilatı da Sarıyer’in tüm mahallelerine adeta çıkarma yapıyor.

“SOKAK SOKAK, CADDE CADDE, EV EV GİRECEĞİZ”

İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte iftar öncesi ve sonrası mahalleri gezen Başkan Kurşun, kimi zaman da sahurda vatandaşların kapısını çalıyor. 14 Mayıs seçimlerine kadar ‘çalmadık kapı, dokunmadık gönül’ bırakmama mottosuyla saha çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Başkan Halil İbrahim Kurşun, “Tüm AK Parti kadroları 7/24 esasına göre gönüllü bir şekilde sahada çalışıyor. Sokak sokak, cadde cadde, ev ev gireceğiz, tüm gönüllere dokunacağız” dedi.

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Saha çalışmaları kapsamında esnaf e vatandaşlara bir araya geldiklerini söyleyen Kurşun, “Ramazanın manevi iklimini, kardeşlik havasını doya doya yaşıyoruz. Geleceğe emin adımlarla yürümek için çalışan teşkilatımızla, bize ve verdiğimiz mücadeleye inanan komşularımızla hasbihâl ettik. Teşkilatımızla birlikte esnafımızı ziyaret ederek bol ve bereketli kazançlar diledik. Bizleri hoş sohbetleri ve güler yüzleriyle karşılayan komşularımıza teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.