Dolar 34,2495
%0.31
Euro 37,8292
%0.15
Altın 2.925,760
%0.34
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Keleş'ten flaş açıklamalar!

  • İstanbul Gündemi
  • 01.10.2022 - 20:36

DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısına DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş, İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Süslü ve basın mensupları katıldı. Toplantıda gazetecilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Hasan Keleş ve Serkan Süslü önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Keleş yaptığı açıklamalarda Ümraniye‘nin genel sorunlarını ve bu noktada İlçe Başkanlığı olarak neler yaptıklarını ele aldı.

‘YARIN ÖBÜR GÜN BİR AFET YAŞANSA…’

DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın kurulduğu günden bugüne yaptığı çalışmalar ve bundan sonraki süreçte de hangi çalışmaların hayata geçirileceğinden bahsederek konuşmasına başlayan  Başkan Hasan Keleş, ‘Biz 24 Kasım 2021‘de kurucu ilçe Başkanı olarak atanmamızın ardından 30 Mart 2022 tarihi itibari ile kongremizi yaparak seçilmiş yönetimle işe koyulduk. Esnaf ziyaretleri, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri, kanaat önderlerine ziyaret ve stant çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar sayesinde DEVA Partisi’nin ve Genel Başkanımız Ali Babacan’ın tanına bilirliğini artırıyoruz. Ümraniye’de seçim otobüsüyle gezip stant çalışmaları yaptık. Ümraniye’nin genel sorunlarıyla ilgilenmeye çalışıyoruz. İnkılap Mahallesi’nde yapılan plan değişikliğine olan itirazımıza Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan cevap geldi. Yeni yapılan meydan, trafik sorunu ve alt yapı sorunu gündemimizde. Ümraniye’de bir meydana ihtiyaç vardı ama keşke böyle bir meydan olmasaydı. Çarşı’da yeterince ticarethane var. Yarın öbür gün bir afet yaşansa sokakların içinden çıkamayacağız. Çalışmalarımıza devam ediyoruz.’ dedi.

‘ŞİKAYETLERİ ÇÖZÜMLERİYLE BİRLİKTE ORTAYA KOYMAK İÇİN BURADAYIZ’

Diğer partilere yaptıkları ziyaretten bahseden Başkan Keleş, ‘Basın toplantılarının bizim için en önemli kısımlarından biri de sizlerin Ümraniye’ye baktığı gözden bakmak. Vatandaşların bizler için söyledikleri şeylerin bilgisine sahipsiniz. Henüz çözüm üretme konumunda değiliz ama fikir ve şikayetleri genel merkeze kadar iletebiliyoruz. Ümraniye’nin kronikleşmiş sosyal alanları ve imar planlarının revizesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Tüm bunları yılbaşına kadar sizlerle paylaşacağız. Çözüm tekliflerimizi sunacağız. Sadece şikâyet etmek için değil tüm bu şikayetleri çözümleriyle birlikte ortaya koymak için buradayız. Sayın Ali Babacan Başkanımız siyasetin sadece kavga ile yapılamayacağının en büyük göstergesi oldu. Nezaket ve istişare kültürü doğrultusunda bizde ilçemizde bulunan diğer partilerin başkanlıklarını ziyaret etmeye başladık.  Geçtiğimiz gün Saadet Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettik. Çok güzel karşılandık. Ümraniye’nin sorunlarını istişare ettik. Çarşamba günü AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı ile beraberdik. Misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ederim. İyi ve verimli bir görüşme gerçekleşti. Diğer siyasi partilerle de bir görüşme talebi oluşturduk.’ ifadelerini kullandı.

‘KİM VATANA İHANET EDİYORSA ALLAH BELASINI VERSİN!’

Başkan Keleş ‘Ümraniye’nin meydanı nasıl olmalıydı?’ sorusuna cevaben, ‘Tarihin ilk zamanlarından beri meydanların nasıl olması gerektiği belli. Bir otopark sıkıntımız vardı. Az da olsa o sorun halloldu. Daha fazla otopark alanı sağlanabilirdi. Bir deprem felaketi yaşansa, sahra çalışması yapılabilecek bir ortam yok.’ dedikten sonra, ‘AK Parti, Büyük Birlik Partisi, Vatan Partisi ve MHP’de dörtlü masaydı. 28 Şubat’ı yaptığını bizzat söyleyen liderle Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Şubat’ı lanetledikten sonra Çanakkale’de açılışa davet etti. Altılı masaya vatan haini dendi. Bugün ülkenin yüzde 40’ı altılı masadan yana. O zaman ülkenin yüzde 40’ı da vatan haini. O zaman vatan haini dediği herkesi içeri de atsın. Kim vatana ihanet ediyorsa Allah belasını versin. Bende dahil. İspatını olmadan kimseye vatan haini demeyin, objektif olun.’ açıklamalarında bulundu.

‘HALKIN GÖNLÜNDE YER EDİNDİK’

Partide herkesin çok çalıştığına değinen Başkan Keleş, ‘Halkın gönlünde yer edindik, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın siyasi üslubu herkes tarafından dikkat çekiyor ve beğeniliyor. Burada herkes çok çalışıyor. Hepimiz hem ailemizden hem kendimizden hem de maddi imkanlarımızdan feragat ediyoruz. İnşallah yılbaşından sonra seçime tamamen hazır olmuş olan bir DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı göreceksiniz.’ ifadelerine yer verdi.

SÜSLÜ, ‘ÜMRANİYE’DE ÜÇÜNCÜ PARTİYİZ’

Başkan Hasan Keleş’in ardından meslektaşlarının sorularını yanıtsız bırakmayan DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Süslü yaptıklarını anket çalışmasının sonuçlarına değinerek,  ‘Genel Başkanımız Ali Babacan’ın henüz Ümraniye’ye gelmeme sebebi İlçe Başkanımızın tasarrufundandır. En sondan bir önce atanan partiyiz. Dört kişi bu İlçe Başkanlık binasına gelip boyasını badanasını kendimiz yaptık. Bu süreçte Başkan Babacan’ı getirtmek olmazdı. Belki de Ümraniye’de ciddi bir kitle var ama henüz ulaşamadık. Genel Başkanımız geldiğinde, Ümraniye’ye geldiği belli olsun istiyoruz. Diğer partililerin olduğu kadar kalabalığı biz de toplarız. Kendimizin yaptığı amatör ankette 504 kişi katılım sağladı. Elde ettiğimiz sonuca göre Ümraniye’de üçüncü partiyiz. Gerçek anketler seçime son iki ay kala ortaya çıkar.’ dedi.

‘ÜMİT ÖZDAĞ PARTİSİ GİBİ OLMAK DERDİNDE DEĞİLİZ!’

Ümraniye Meydan’ı projesi hakkında konuşan Süslü, ‘Meydan projesinin bitmesine yakın kongremizi biz yeni yapmıştık. Biz cevap vermeye hazır değildik. Önce yapılandırmamızı tamamlamaya odaklandık. Biz Ümit Özdağ partisi gibi olmak derdinde değiliz. Beylik lafları yapıp altı boş konuşmayız. Evet bir zamana ihtiyacımız vardı. Evet o zamanı doldurduk ve çok az bir zamanımız kaldı farkındayız. Artık hazır olacağız.’ diyerek konuşmasına son verdi.

Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından ve Başkan Hasan Keleş’in imzaladığı kitapları basın mensuplarına hediye etmesiyle sona erdi.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.