Dolar 34,1012
%0.25
Euro 38,1192
%0.17
Altın 2.876,580
%1.67
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karaalioğlu: ‘Regaip Kandili hürmetine milli birliğimizin sürmesini diliyorum’

Başkan Karaalioğlu: ‘Regaip Kandili hürmetine milli birliğimizin sürmesini diliyorum’

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, “Regaip Kandili hürmetine milli birliğimizin sürmesini diliyorum” açıklamasını yaptı.

  • İstanbul Gündemi
  • 11.01.2024 - 19:03

“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”

“Dileğim, Regaip kandilin aydınlık bir gelecek getirmesi, kardeşliğimizin devam etmesi, milli birliğimizin, kadim beraberliğimizin ve tarihi bağımsızlığımızın sonsuza kadar sürmesidir. Bu kutsal gecede, milli güvenlik için varını yoğunu ortaya koyan kahramanlara Allah'tan yardım diliyorum. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

“ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRMELİYİZ”

“Kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir. İşte bu anlamda idrak edeceğimiz Regaip Kandili’nde, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) kutlu yolculuğunun ışığında, Yüce Yaradan’a, ailemize, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlamalı, kandillerimizin özüne yakışır şekilde; vicdan muhasebesi yaparak kendimizi sorgulamalı, yanlış ve kusurlarımızdan dönme konusunda çaba sarf edip, küslük ve dargınlıklara son vererek, bu anlamlı günün, barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.