Dolar 34,1105
%0.28
Euro 38,1427
%0.23
Altın 2.869,290
%1.41
Bist-100 9.910,00
%-0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İsmet Yıldırım Ümraniyeliler ile ‘5 çayında’ buluştu

Başkan İsmet Yıldırım Ümraniyeliler ile ‘5 çayında’ buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın 2021 yılında uygulamaya geçirdiği ve Ümraniyelilerin büyük ilgi gösterdiği “Başkanla 5 Çayı” programları Tantavi Mahallesi’yle birlikte yeniden başladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 15.10.2023 - 10:41

İlçede yaşayan vatandaşların sorunlarını dinlemek, birlikte çözüm bulmak ve Ümraniye Belediyesi’nin genel faaliyetleri hakkında bilgileri Ümraniyelilerle paylaşmak adına hayata geçirilen “Başkanla 5 Çayı” programları Tantavi Mahallesi’yle birlikte yeniden başladı.

TALEP VE ÖNERİLERLE ALAKALI GEREKLİ ÇALIŞMALARI BAŞLATTI

Alanı dolduran vatandaşların geri dönüşüm, temizlik, istihdam, imar, sokak hayvanları, park ve okul gibi talep ve önerilerini dinleyen Başkan İsmet Yıldırım, ilgili birimlere yönlendirmede bulunarak, gereğinin yapılması talimatını verdi. Belediye yöneticileri de, Başkan Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek, hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

“ÇALIŞMALARIMIZ HAKKINDA BİLGİ VERİP, SİZLERİ DİNLİYORUZ”

Başkan Yıldırım, programda Ümraniye Belediyesi olarak ilçe genelinde ve Tantavi Mahallesi'nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. "Başkanla 5 Çayı" programlarının faydalı ve önemli olduğunun altını çizen Yıldırım, "Bir müddet ara verdiğimiz programlarımıza yeniden başladık. Bu buluşmalar vesilesiyle tüm komsularımızla bir araya gelerek, çalışmalarımız hakkında bilgi verip, sizleri dinliyoruz. Bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

KEYİFLİ VAKİT GEÇİRMELERİ İÇİN ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

İkramlar eşliğinde yapılan "Başkanla 5 Çayı" buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Alana kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.