Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan İsmail Erdem´den Kahramankazan´a Anlamlı Ziyaret

  • İstanbul Gündemi
  • 15.09.2017 - 20:31

Belediye Başkanı İsmail Erdem, FETÖ darbe girişimi sırasında 4´üncü Ana Jet Üs Komutanlığı´ndan kalkarak sivil halkı, TBMM´yi ve devlet kurumlarını bombalayan F-16´ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan´ı ziyaret etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, çiçekle karşıladığı misafirine ilçe halkının darbecilere karşı verdiği destansı mücadeleyi anlattı.

FETÖ darbe girişiminin engellenmesi sırasında verdiği destansı mücadele sonrasında, TBMM tarafından ´? KAHRAMAN  unvanına layık görülen Kahramankazan´a anlamlı bir ziyaret daha gerçekleşti. İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk´ü makamında ziyaret etti. Ertürk, misafirini çiçeklerle karşıladı. Ertürk, Başkan Erdem´e, Kahramankazanlıların 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı verdiği mücadele sırasında neler yaptıklarını anlattı. Ertürk, misafirine Kahramankazanlı 15 Temmuz şehitleri ve terörle mücadele sırasında şehit olan Kahramankazanlı güvenlik görevlilerinin anısının yaşatıldığı Şehitler Köşesi´ni gezdirdi. Ertürk, daha sonra Başkan İsmail Erdem´e ziyaret anısına Kahramankazan´a özgü hediyeler takdim etti. 

KAHRAMANLIK DESTANI
Başkan Erdem, Kahramankazan halkının 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı verdiği mücadele ile büyük bir kahramanlık destanı yazdığını söyledi. Erdem, "Tüm Türk Milleti´nin vatanın her yerinde onurlu bir direniş sergiledi. dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.