Dolar 34,0829
%0.2
Euro 38,0422
%-0.04
Altın 2.834,670
%0.19
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN HAZİNEDAR, SİVAS VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKANI´NI ZİYARET ETTİ

  • İstanbul Gündemi
  • 25.09.2017 - 19:31

12 gün boyunca Türkiye´nin farklı illerinde Muharrem ayı nedeniyle gönül sofraları kuracak olan Beşiktaş Belediyesi´nin bugünkü durağı Sivas. Başkan Hazinedar, etkinlik öncesi Sivas´ta birçok resmi makamı ziyaret etti.

Muharrem ayı kapsamında Sivas´a giden başkan Hazinedar´a Sivaslıların ilgisi yoğundu. Sivas sokaklarında dolaşan başkan Murat Hazinedar, önce CHP il binasını ziyaret etti, partililerle görüştü, Sivas CHP Milletvekili Ali Akyıldız da başkan Hazinedar´a eşlik etti.

Beşiktaş belediye başkanı Av. Murat Hazinedar muharrem ayı etkinlikleri için Sivas´ta.  Sivas´ta bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Hazinedar´ın CHP İl başkanlığının ardından bir sonraki ziyaret durağı Sivas Valiliği oldu. Sivas Valisi Davut Gül´ü ziyaret eden başkan ardından da Sivas Belediyesi´ne geçti ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın´ı makamında ziyaret etti. Başkan Hazinedar, hem Vali hem de belediye başkanına Beşiktaş´ı simgeleyen hediyeler taktim etti.

Başkan hazinedar, ?´Sivas halkının çok misafirperver olduğunu´´ belirtti. Ziyarette sık sık birlik beraberlik mesajı vurgulandı. Kentte ziyaretlerini sürdüren Başkan Hazinedar akşam saatlerinde Ali Baba Cemevi´nde vatandaş gönül sofrasında bir araya gelecek.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.