Dolar 34,2183
%0.06
Euro 37,8623
%0.09
Altın 2.919,070
%-0.15
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Hasan Can Topağacı Mahallesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

  • İstanbul Gündemi
  • 24.02.2017 - 00:21

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can mesaisine esnaf ziyaretleriyle başladı. Bu sabah Topağacı Mahallesine giden Başkan Hasan Can, esnafa ve vatandaşlara 2B bölgelerinin imar planları hakkında açıklamalar yaptı.

Belediye Başkanlık makamında düzenlenen serbest ziyaret günlerinin yanı sıra, Ümraniye´nin çeşitli noktalarında vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Başkan Hasan Can, yeni anayasa, Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi, belediyenin yapmış olduğu hizmetleri ve çalışmalarını anlatarak vatandaşın isteklerini, beklentilerini ve sorunlarını dinliyor.

Başkan Hasan Can, bu kez de Topağacı Mahallesi´nde bulunan esnafa hayırlı işler dileyerek, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Başkan Hasan Can, 2B alanları içerisinde kalan mahallelerden birisi olan Topağacı mahallesinde gerçekleştirdiği ziyarette, mahalleli esnafa ve vatandaşa 2B alanlarının imar planlarının çıktığı müjdesini vererek ?İnşallah 2017 sonbahar aylarının başlarında mahallenizde ruhsatlı inşaat yapılabilecek? dedi.

Başkan Hasan Can´a, ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Mustafa Küçükkapdan eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.