Dolar 34,1775
%-0.06
Euro 37,8555
%0.07
Altın 2.909,380
%-0.49
Bist-100 9.063,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Hasan Can Esnaflarla Bir Araya Geldi

  • İstanbul Gündemi
  • 15.02.2017 - 23:40

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Semerkand Vakfı Ümraniye Şubesi tarafından düzenlenen Ümraniye´deki Esnaflarla Toplantı programına katıldı.

Toplantıya Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can´ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Eminmollaoğlu, Mustafa Küçükkapdan, Hakan Karataş ve Mesut Özdemir, Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Yıldız, Semerkand Vakfı Ümraniye Şubesi Başkanı Eyüp Bektaş, Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Cemal Ergül ile Kenan Ertem, AK Parti Namık Kemal Mahalle Başkanı Ferudun Bişkiner, Ümraniye Belediye Birim Müdürleri ve Ümraniye´deki esnaflar katıldı.

Programın açılış konuşmasını Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, dua ile yaptı. Ardından bir konuşma gerçekleştirdi ve Semerkand Vakfı´na misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Yıldız ise, ?İnşallah memleketimizin ufku açıktır ve Rabbim hayırlısıyla önümüzdeki günleri en güzel şekilde milletimize tamamlatacaktır? dedi.

Semerkand Vakfı Ümraniye Şubesi Başkanı Eyüp Bektaş ise, ?Başkan Hasan Can a katılımlarından dolayı teşekkür ederek, bu programı tertip etme amacımız kardeşliğimizi pekiştirmektir? dedi.

Ardından Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu, referandum süreci ile ilgili bilgi verdi ve ?Halkın iktidarının pekişmesi bakımından bu referandum çok önemli? dedi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Türkiye´de geçmişten günümüze kadar uygulanan yönetim biçimlerini ve yeni anayasa ile birlikte geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı sistemini değerlendirdi. Başkan Hasan Can, ?Büyümenin birinci formülü istikrarlı hükümetlerdir. Dolayısıyla bu sistemin bizi en çok ilgilendiren tarafı istikrardır. Ülkemizin kalkınma dönemleri hep tek başına iktidarın olduğu dönemlerdir? dedi. Başkan Hasan Can, Ardından Türkiye´nin enflasyon değerleri hakkında geçmişten günümüze kadarki süreçten bahsetti ve Suriye meselesine de değindi. Başkan Hasan Can, ?Suriye bizim millî meselemizdir? diyerek. Daha sonra Misak-ı Millî hakkında bilgiler verdi.

15 Temmuz sürecine de değinen Başkan Hasan Can, ?15 Temmuz´da yaşadıklarımızı dünya durduğu sürece bu ülke unutmayacak yeni kuşaklara da unutturmamalıyız. Allah bütün şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin ve gazilerimize acil şifalar versin? dedi ve konuşmasını Semerkand Vakfı´na misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek sonlandırdı.

Toplantının sonunda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Semerkand Vakfı Ümraniye Şubesi Başkanı Eyüp Bektaş´a Ümraniye Belediyesinin Meslek Edindirme kursu hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli cam tabak hediye etti. Semerkand Vakfı Ümraniye Şubesi Başkanı Eyüp Bektaş da Başkan Hasan Can´a ?Semerkand? dergisini hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.