Dolar 34,1974
%-0.03
Euro 37,8994
%0.33
Altın 2.911,420
%-0.62
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Hasan Can, 23 Nisan Münasebetiyle Ümraniye´deki Öğrencilerle Bir Araya Geldi

  • İstanbul Gündemi
  • 23.04.2017 - 23:16
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Ümraniye Zübeyde Hanım Ortaokulunda yapılan kutlamalara katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Ümraniye Zübeyde Hanım Ortaokulunda yapılan kutlamalara katıldı.

Programa Başkan Hasan Can´ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı İle başlayan programın açılış konuşmasını Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Ahmet Yalvarıcı yaptı ve tüm çocukların bayramını kutladı.

Ardından Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Saadettin Gül, ?Bağımsızlık meşalesi 23 Nisan 1923´te yakılmıştır? diyerek tüm çocukların bayramını kutladı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 97. Yılını kutlamanın sevinci içindeyiz. Nasip olursa 2023´te de genç cumhuriyetimizin kuruluşunu kutlayacağız? dedi. Tarihi bilmenin önemine değinen Başkan Hasan Can; ?Dualarla açılan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşu size ithaf edilmiştir. 1923 senesi Türkiye Cumhuriyetinin kahramanlığa giden yolunun sahnesidir. Milletimizin temeli bu değerler üzerine kurulmuştur. Gazi unvanı alan meclisimiz 15 Temmuz´da tekrar gazi olmuştur? dedi.  Başkan Hasan Can: ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemiz ve dünya çocuklarına armağan olsun? diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ardından bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu da tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutladı.

Program daha sonra ülkemizden ve dünyadan çocukların gösterileri, halk oyunları ve eğlencelerle devam etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.