Dolar 34,0884
%0.21
Euro 38,1299
%0.19
Altın 2.849,030
%0.7
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Genç spor tesisi inşaatını yerinde inceledi

Başkan Genç spor tesisi inşaatını yerinde inceledi

Sarıyer’e değer katacak projelerden biri olan Poligon Spor Kompleksi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Başkan Genç, uygun olunması halinde spor tesisinin üst katına sosyal tesis yapılacağı müjdesini de verdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 25.10.2023 - 19:08

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kasım ayında kaba inşaatı tamamlanması beklenen tesiste incelemelerde bulundu.

OSMAN ÖRSOĞLU: “HALKIMIZIN HİZMETİNE MEMNUNİYETLE SUNACAĞIZ”

Spor kompleksinin yapımı konusunda teknik bilgiler veren İnşaat Mühendisi Osman Örsoğlu, “Tesisimiz 8 bin metrekare kullanım alanına sahip, otoparkı ile 7 kattan oluşan bir proje. İçinde yarı olimpik havuz bulunduruyor. Fitness salonları, saunadan oluşan güzel bir proje. Projenin başlangıcında geoteknik olarak üç bin metre forekazık uygulaması yaptık. Destekli ve konsol iksa sistemi uyguladık. Şu an birinci katımızın döşemesini dökeceğiz. Kısım kısım döküyoruz. Döşemede ardgerme sistemi uyguluyoruz. Birinci normal katımızı tamamladıktan sonra 3 katımız kalacak. 1 ay içinde projeyi güzel bir şekilde sonlandırıp halkımızın hizmetine memnuniyetle sunacağız” dedi.

SEMRA CAN: İŞ GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ

Çalışan işçilerin güvenliğine önem verildiği söyleyen inşaatın İş Güvenli Uzmanı Semra Can, “Bugüne kadar bir kaza yaşamadık. Alanda çalışan arkadaşlarımızın güvenliği bizim için çok önemli. Gerekli tedbirler alınıyor. Alan biraz dar olduğu için çalışan arkadaşları sürekli denetliyoruz” şeklinde konuştu.

ŞÜKRÜ GENÇ: SARIYER’E GÜZEL BİR TESİS KAZANDIRIYORUZ

Sarıyer Belediyesi’ne kendine ait bir spor salonu kazandırdıklarını belirten Başkan Şükrü Genç, “Amacımız böyle bir spor tesisini Sarıyer’e kazandırmak. Özellikle kiralık olmayan bir spor salonumuz olacak. İnşaatımızın başladığı günden bu yana stajyerlerimiz vardı. Burası aynı zamanda inşaat mühendislerini yetiştirme alanı oldu. İnşaat çok güzel ilerliyor. Kasım ayı sonunda kaba inşaatı tamamlayacağız. Cephe ve havuzu tamamlayıp birkaç ay içinde de hizmete sunmayı planlıyoruz. En üst katında uygun olması halinde sosyal tesis yapmayı planlıyoruz. Halkımız güzel bir salon kazanacak” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.