Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Erdem, STK ve Hemşehri Dernekleri İle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

  • İstanbul Gündemi
  • 14.09.2017 - 00:29

Belediye Başkanı İsmail Erdem, bu hafta sonunu il ve ilçelerin dernek ziyaretlerine ayırdı. Başkan Erdem her biri kültürel zenginliğimiz olan yörelerimizin dernek temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi. 

Yoğun hafta sonu programı çerçevesinde çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Belediye Başkanı Erdem, sosyal ve kültürel işlevleri yerine getirmede çok önemli bir misyonu üstlenen hemşehri dernekleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

9-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen ziyaretlerde Erdem sırası ile Bingöl,Tokat,Kastamonu,Erzincan,Sinop, Sivas, Giresun,Ordu, Kars-Iğdır-Ardahan, Rize, Bartı, Van ve Siirt derneklerini ziyaret ederek buradaki dernek yöneticileri ile bir araya geldi.

Gittiği her ziyarette vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Erdem, göreve geldikleri günden bu yana hayata geçirmiş oldukları projeler hakkında bilgiler verdi.

Başkan Erdem, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda köy derneklerinin sosyal hayattaki önemine vurgu yaparak:?Hemşehri dernekleri, sosyal,  kültürel, ahlaki, eğitimsel etkinlik ve işlevlerde de bulunuyorlar. Hitap ettikleri kitlenin kültürel değerlerini yaşatmak için özel gayret gösteriyorlar. Bu sebeple çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar.Belediye olarak, sosyal değerlerin halka taşınmasında yoğun çaba sarf ediyoruz. Gönüllü kuruluşların bu konuda yapacağı çalışmaları çok anlamlı ve önemli buluyorum? şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.