Dolar 34,2470
%0.3
Euro 37,6116
%-0.43
Altın 2.922,210
%0.22
Bist-100 9.066,00
%1.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Erdem, Muhtarlarla Buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 24.10.2016 - 17:22

Belediye Başkanı İsmail Erdem, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısı ile ilçemizde bulunan 19 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

19 Ekim Çarşamba günü Ortadağ Sosyal Tesisleri´nde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan  Erdem  ?Cumhurbaşkanımızın talimatı, Başbakanımızın kararıyla 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak kutlanmaya başlandı. Ben burada şahsım adına tüm muhtarların Muhtarlar gününü kutlarım. Muhtarlık demek demokrasinin, yerel yönetimlerin başladığı yer demek. Onun için sizler millet ile devlet arasında köprü vazifesi görüyorsunuz. Şehrimizi hep birlikte kalkındırıyor ve geliştiriyoruz. Hizmeti birlikte yapıyoruz. Toplumda sorumluluk, yerel yönetimde, kurumlarda ve muhtarlıklardadır.   Bizler Sancaktepeliler olarak gerçekten şanslıyız. Yerel yönetimler olarak Büyükşehir ve ilçe belediyelerle birlikte kurumlar da ahenkle çalışıyor. Şehrin gelişmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum.?  dedi.

Muhtarların halkla iç içe yaşayan, onların sorunlarını en iyi bilen insanlar olduğunu bu yönü ile mahallenin eli ayağı, gözü kulağı olduğunu belirten Başkan Erdem, toplantı sonunda 19 Ekim Muhtarlar gününü tekrar kutlayarak Muhtarlara çeşitli hediyeler takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.