Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Çakıroğlu: '30 Ağustos’u milletçe kutlamanın heyecanını yaşıyoruz'

Başkan Çakıroğlu: '30 Ağustos’u milletçe kutlamanın heyecanını yaşıyoruz'

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili “30 Ağustos’u milletçe kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

  • İstanbul Gündemi
  • 29.08.2023 - 13:09

“BÜYÜK TÜRKİYE YÜRÜYÜŞÜNÜN EN BÜYÜK İLHAM KAYNAKLARINDAN BİRİ OLDU”

“Tarihinin hiçbir döneminde esarete boyun eğmemiş milletimizin şanlı tarihine altın harflerle yazdırdığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonucunda işgal birliklerinin ülkemizi büyük bir yenilgiyle terk ettiği emsalsiz bir kahramanlık destanının 101. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı milletçe birlik ve dirlik içinde kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Azmin, kararlılığın, inanç, mücadele, birlik, beraberlik, güven ve diğergamlığın tüm anlamlarıyla değer bulduğu, bayrak ve vatan sevgisinin her türlü güçlüğü yendiği 30 Ağustos zaferi aziz milletimizin büyük Türkiye yürüyüşünün en büyük ilham kaynaklarından biri oldu.”

“AZİM VE GAYRETLE İLELEBET YÜRÜYECEĞİMİZİN EN ÖNEMLİ GÖSTERGESİDİR”

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tarihinin en parlak zaferlerinden birini elde eden aziz milletimiz bağımsızlığının simgesi,  şehit kanlarıyla sulanmış bayrağını indirmeye, vatanına ve mukaddesatına kastetmeye yeltenenlere aynı ruh ve kararlılıkla sahip çıkmaya her daim hazır olduğunu 15 Temmuz 2016 tarihinde yine tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bu gerçek, milletçe büyük hedeflere güçlü adımlarla, üstün azim ve gayretle ilelebet yürüyeceğimizin en önemli göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlar, başta bu kutlu zaferi bizlere hediye eden ve bu toprakları bize ebedi vatan yapma uğrunda canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.