Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Atila Aydıner işçilerin yüzünü güldürdü

Başkan Atila Aydıner işçilerin yüzünü güldürdü

Belediye şirket (BAYPAŞ)  çalışanları ile bir araya gelen Bayrampaşa Belediyesi Başkanı Atila Aydıner, işçilere ek zam içeren protokolü imzaladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 29.08.2023 - 14:09

Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Belediyesi’nin şirketi BAYPAŞ çalışanları ile buluştu. Başkan Atila Aydıner’in ev sahipliğindeki imza törenine AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve işçiler katıldı.

“HER BİR KARDEŞİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yeni zamlı maaşlar hakkında açıklamalarda bulunan Aydıner, “İşçi kardeşlerimizi enflasyona ezdirmemek için elimizden geleni yaptık ve işçilerimizin lehine maaşlarda önemli düzenlemeler gerçekleştirdik. Tüm emekçilerimiz için hayırlı olsun. Bayrampaşa’mıza birlikte hizmet verdiğimiz mesai arkadaşlarımızın refahı ve mutluluğu için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Maaşlarda yıl sonunda yeni bir artış daha yapacağız. Ardından 2024 yılında işçilerimizi mutlu edecek yeni bir toplu iş sözleşmesine hep birlikte imza atacağız inşallah. Bizler Bayrampaşa’ya hizmet için bir araya gelmiş büyük bir aileyiz. Bu ailenin içinde yer alan ve halkımıza fedakârca hizmet eden her bir kardeşimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.