Dolar 34,1054
%0.26
Euro 38,0987
%0.11
Altın 2.875,120
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Ahmet Poyraz din görevlilerini ağırladı

Başkan Ahmet Poyraz din görevlilerini ağırladı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ kapsamında ilçede bulunan din görevlilerini ağırladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 13.10.2023 - 09:21

Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle ile Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet poyraz ev sahipliğinde program düzenledi. Güngören Spor ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa; Çekmeköy ilçe Müftüsü Vehbi Akşit ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı.

BAŞARI BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Programda;  11 ilimizi etkileyen 6 Şubat depremi sonrası bölgeye giderek görev yapan din görevlilerine de başarı belgeleri Başkan Poyraz ve Müftü Akşit tarafından takdim edildi.

“VERMİŞ OLDUĞUMUZ DESTEĞİ SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İlçede eğitim, sağlık, kültür ve sanat alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “İlçemizde tüm ibadethanelerin bakım, onarım ve temizlik işlerini ilçemizi kurduğumuz günden bugüne sürdürüyoruz. İbadethanelerimizin hijyenini önemsiyor, her ay temizlik malzemelerinin dağıtımını gerçekleştiriyoruz. İlçemize yeni ibadethaneler kazandırmak için de hayırsever vatandaşlarımız ile birlikte hareket ediyoruz. Çekmeköyümüzde ibadethanelerimiz ve din görevlilerimize bugüne kadar vermiş olduğumuz desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.