Dolar 34,1742
%0.03
Euro 38,1415
%-0.06
Altın 2.916,230
%-0.14
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başbakan Yıldırım´dan Sancaktepe´deki Aileye İftar Ziyareti

  • İstanbul Gündemi
  • 13.06.2017 - 15:53

Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım Sancaktepe´de ikamet eden Harun Körpe ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

İftar saati öncesinde gerçekleşen ziyarete, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Miletvekili Ravza Kavakçı Kan, İstanbul milletvekilleri Mihrimah Belma Satır, Mehmet Ali Pulcu, Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve  Belediye Başkanı İsmail Erdem de yer aldı.

Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile beraberindekiler, bir süre Körpe çifti ve 3 çocuğuyla sohbet etti. Başbakan Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ve diğer konuklar, ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını Körpe ailesinin evinde yaptı.

Yenilen İftar yemeğinin ardından Başbakan Yıldırım ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı İsmail Erdem´i makamında ziyaret etti.Yeni Belediye binasında incelemelerde bulunan ve yeni hizmet binası hakkında Başkan Erdem´den bilgi alan Başbakan Yıldırım,yapılan yeni hizmet binasını çok beğendiğini belirterek bu eseri Sancaktepe halkına kazandıran Başkan İsmail Erdem´e teşekkür etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.