Dolar 34,0808
%0.19
Euro 38,0834
%0.07
Altın 2.842,740
%0.47
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başakşehir’de unutulmaz 19 Mayıs programı

  • İstanbul Gündemi
  • 20.05.2023 - 20:15

 Sabah saatlerinde Bahçeşehir Tören Alanı’nda çelenk bırakma töreniyle başlayan kutlamaların bir sonraki adresi İbn Haldun Spor Tesisleri oldu.

ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Başakşehirli öğrencilerin müzik ve şiir dinletileri, halk oyunları, çeşitli spor dallarındaki performans gösterileri ile mehter takımı, ilçe sakinlerinin beğenisini topladı. Törende ayrıca ilçe genelindeki liseler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Törene Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çoşkun, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hakan Turcan ile gençler ve aileleri katıldı.

ÖNCE KORTEJ, SONRA FETTAH CAN KONSERİ

Başakşehirliler, gün boyu süren kutlamaların ardından Bahçeşehir’de bir araya geldi. Geleneksel hale gelen kortej yürüyüşü, Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Ek Hizmet Binası ve Vaditepe İskilipli Atıf Camii önünde iki ayrı koldan başladı. Marşlar eşliğinde yürüyen gençler, Bahçeşehir Gölet’te buluştu. Kutlamalar çerçevesinde sahne alan sevilen şarkıcı Fettah Can, Başakşehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Gençler, konserde 19 Mayıs’ın tadını doyasıya çıkardı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.