Dolar 34,0803
%0.19
Euro 38,0645
%0.02
Altın 2.837,010
%0.27
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başakşehir'de İETT otobüsü devrildi! 7 kişi yaralandı

Başakşehir'de İETT otobüsü devrildi! 7 kişi yaralandı

Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde İETT'ye bağlı körüklü otobüs devrildi. Kazada, otobüsteki biri çocuk 7 kişi yaralandı. Kazayla ilgili paylaşım yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İBB yönetimine tepki gösterdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 19.09.2023 - 18:15

Güvercintepe Mahallesi Yeşilyurt Sokak'ta seyir halindeki İETT otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu geri geri giderek bir sitenin duvarı ve elektrik direğine çarptıktan sonra devrildi.

3 YARALI TABURCU EDİLDİ

Kazada, otobüsteki biri çocuk 7 kişi yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 3'ü ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

“İBB YÖNETİMİNİ GEREKLİ TEDBİRLERİ ALMAYA DAVET EDİYORUM”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulunurken, İBB yönetimine de tepki gösterdi. Kartoğlu, “Güvercintepe mahallemizde meydana gelen kazadan etkilenen tüm komşularımıza geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. Her yere metro, her yerde metro hedefinden sapan İBB yönetiminin İstanbulluyu her yerde arıza, her yerde kaza gerçeğiyle tanıştırdığına üzülerek şahitlik ediyoruz. Ulaşım konusundaki tüm çağrılara kapı duvar olan İBB yönetimini gerekli tedbirleri almaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.