Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başakşehir Belediyesi’nden anne ve kızları için eğlenceli etkinlik

Başakşehir Belediyesi’nden anne ve kızları için eğlenceli etkinlik

Başakşehir Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi(BAKMER), anneler ve kızları için Şamlar Tabiat Parkı’nda Anne Kız Kampı düzenledi.

  • İstanbul Gündemi
  • 31.07.2023 - 15:17

Kampa katılan anneler ve kızları bir gece kaldıkları kamp boyunca birbirinden güzel aktivitelerle keyifli anlar yaşadı. Şamlar Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen kampı ziyaret eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu anneler ve kızlarıyla bir süre sohbet etti. Ayrıca kampa Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun eşi Kübra Kartoğlu ve kızı Beren Kartoğlu da katıldı.

ÇADIR KURMA VE DÜĞÜM ATMA EĞİTİMİ ALDILAR

Kampta ilk başta katılımcılara çadır kurma ve düğüm atma eğitimi verildi. Ardından hep beraber akşam yemeği yenildi. Yemek sonrası yürüyüş yapan ve kamp ateş yakan katılımcılar unutulmaz bir gün yaşadı. Ayrıca kamp boyunca çeşitli aktivitelerde bulunan anneler ve kızları, Başakşehir Belediyesi ve Başkan Yasin Kartoğlu’na teşekkür etti.

“YASİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kampı çok beğendiğini dile getiren Songül Erim, “Belediyemizin bize sunduğu imkânları ve aktiviteleri takip ettiğimiz Başakşehirli uygulamamız var. Bu kampı da oradan gördük ve arkadaşlarıma söyledim. Burayı çok beğendim. Daha öncesinde de kızım izci kampına katılmıştı. ‘Seninle beraber gidelim’ dedi, kızım. Bu tür etkinlikler için Yasin Başkanımıza gerçekten teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.