Dolar 34,0090
%-0.15
Euro 38,0108
%0.28
Altın 2.826,790
%0.85
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan İbrahim Yumaklı’dan Ümraniyelilere müjdelihaber! 2 ay içerisinde...

Bakan İbrahim Yumaklı’dan Ümraniyelilere müjdelihaber! 2 ay içerisinde...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programında vatandaşlarla bir araya geldi.

  • İstanbul Gündemi
  • 05.02.2024 - 17:42

Kahvaltı programının ardından Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Millet Bahçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

“MEMLEKETİN DÖRT BİR YANINDA EK 16 ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Ümraniye’de yaklaşık 9 milyon metrekarelik bir alanın 2B çalışmalarıyla tamamlandığını söyleyen Bakan İbrahim Yumaklı, “Şimdi şuanda yapılan çalışmalar ek 16 diye bir uygulama. İkisi birbirinden farklı olduğunun bilinmesi için ayrımını söylemek istiyorum. Kadastro çalışmaları çok uzun bir zaman aldığı için yaşam alanlarının oluştuğu yerlerde orman mı değil mi ayrı mı çok iyi yapılmamış. Şimdi yapılması gereken ve halihazırda devam eden çalışma da bu. Memleketin 4 bir yanında bu çalışma devam ediyor. Ümraniye için söylemek gerekirse bu çalışmaları 2 ay içerisinde tamamlamış olacağız. Sonrasında ise bu çalışmaların neticesinde ise orman vasfından çıkmış olan yerleri Milli Emlağa devredeceğiz. Dolayısıyla oraların ormanla bir işi kalmayacak. Ondan sonrada sizin süreçleriniz başlayacak. Daha sonra ki süreç ve çalışmaları özellikle de kentsel dönüşümle ilgili kısmını İBB Başkan Adayımız Murat Kurum sizlerle paylaşacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra Bakan Yumaklı ve Başkan Yıldırım vatandaşların sorularını cevapladı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.