Dolar 34,1964
%-0.03
Euro 37,8792
%0.28
Altın 2.928,710
%-0.03
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AVCILAR´DA CAMİLER RAMAZAN´A HAZIR

  • İstanbul Gündemi
  • 26.05.2017 - 19:51

Avcılar Belediyesi Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. İbadethanelerin temizliğinden davulcuların ritim eğitimi almasına kadar birçok hizmeti gerçekleştiren Avcılar Belediyesi, Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı.

İbadethanelerin temizliklerinin ve sterilizasyon işlemlerinin yapılmasını sağlayan Avcılar Belediyesi, bahçe kısımlarında yer alan tentelerinin bakımı ve onarımını yaparken eksik olanlara da tente yapılmasını sağlandı. İlçe de bulunan Camilere dekoratif Musalla taşı sundurması yapılırken bazı camilere de musalla taşı şadırvanı yapıldı. Ayrıca İbadethanelerin bahçesinde bulunan alanlarda çiçeklerin bakım ve ilaçlama çalışmaları yapıldı.  

Avcılarlı vatandaşların daha sağlıklı ve daha ferah bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için hizmetlerini sürdüren Avcılar Belediyesi, ilçe sınırlarındaki 56 adet cami ve mescit, 2 adet Cem Evi ?ni dezenfekte ederken gül suyu ile de kokulandırılmasını sağladı.

RAMAZAN´DA AVCILAR´A YILDIZ YAĞACAK

Ramazan ayı boyunca hizmet verecek olan davulculara da Avcılar Belediye Konservatuarında uzman eğitmenler tarafından ritim ve mani dersi verilmesi sağlanarak, kursu başarı ile bitirenlere sertifikaları ve Avcılar Belediyesi ibareli yelekleri verildi. Yaka kartı ve yeleği olmadan çalışan davulcuların da Zabıta ekiplerine haber verilmesi için çağrıda bulunuldu.

Avcılar Belediyesi, Marmara Caddesi´nde Ramazan konseptli stantlar kurulmasını sağlarken yine Ramazan ayı süresi boyunca birbirinden ünlü sanatçıları da Avcılar halkı ile buluşturacak.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.