Dolar 34,1524
%0.16
Euro 38,0264
%-0.18
Altın 2.880,370
%0.19
Bist-100 9.897,00
%-0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı’dan ayrılık açıklaması! ‘Şunu bilmenizi isterim ki...’

Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı’dan ayrılık açıklaması! ‘Şunu bilmenizi isterim ki...’

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Samet Bağcı, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamayla görevinden ayrıldığını duyurdu.

  • İstanbul Gündemi
  • 30.05.2023 - 12:49
  • Güncelleme: 30.05.2023 - 12:52

Göreve geldiği 2019 yılından önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Samet Bağcı, görevinden ayrılma kararını haftalar önce aldığını ve seçimlerin sona ermesini beklediğini söyledi.

BAĞCI’NIN YAZILI AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE:

“Kıymetli dava arkadaşlarım... 2019 yılından bugüne kadar geçen yaklaşık 4 yıllık süre zarfında, en başta sizlerin ve yönetimimin gayretiyle birbirinden değerli çalışmalara imza atmış olmanın gururunu yaşıyorum. Onlarca il ve ilçede gerçekleştirilen teşkilat çalışmaları, yurt içi ve yurt dışı organizasyonlar, yüzlerce program, gençlik kurultayları, bölge toplantıları ve hepimizi yıkan asrın felaketinde; dökülen alınteri, gözyaşı ve amansız mücadeleler…

“KANAATİYLE GÖREVDEN AFFIMI TALEP ETMİŞ BULUNMAKTAYIM”

Görev sürem boyunca şahsıma verdiğiniz destek ve güç için tüm teşkilat mensuplarımıza, ismen zikredemesemde bu açıklamayı okuyan her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.  Aslında haftalar öncesinde aldığım ve çalışma arkadaşlarımla paylaştığım bu kararı; dedikoduların önünü kesmek adına tüm seçim sonuçları açıklandıktan sonra paylaşmak durumunda kaldım. Bu hayatta taşıyacağım en büyük şerefin, geride kalan “Alperen Ocakları Genel Başkanlığı” olduğunu bir kere daha ifade ederek, yeni dönemde taze bir kana ihtiyaç olacağı kanaatiyle görevden affımı talep etmiş bulunmaktayım.

“HAKKINIZI HELAL EDİN”

Şunu bilmenizi isterim ki, bugüne kadar ne yaptıysam, eksisiyle artısıyla hiçbir hesap gözetmeksizin inanarak yaptım. Ömrümün sonuna kadar da devletimin ve milletimin emrinde yaşamaya devam edeceğim. Hakkınızı helal edin.  Ocaklar sizlere, sizler de Allah’a emanetsiniz.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.