Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6345
%0.01
Altın 2.916,020
%-0.19
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları´ndan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

  • İstanbul Gündemi
  • 30.12.2015 - 20:59

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Kadın Kolları olarak Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası ile ilgili tırlar yola çıktı.

AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Songül KAVACIOĞLU tırların gönderilmesi töreninde yaptığı konuşmada, ?Suriye´de iç savaş ve şiddet her geçen gün ağırlaşmakta özellikle Bayırbucak´ta Türkmen kardeşlerimiz kıtlıkla, mevsim şartlarının kötüleşmesiyle ve zor yaşam koşullarıyla, hayatlarını sürdürmeye çalışıyorlar. Biz ?´Komşusu açken tok yatan bizden değildir´´ diyen Peygamberin ümmetiyiz !! Komşumuz Suriye´de ki sıkıntıya kayıtsız kalmamız düşünülemez. Ümmet bilinciyle mazlum kardeşlerimizin yaralarına merhem olmaya gidiyoruz ?dedi.

Ak Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları ve Mahalle Teşkilatları olarak Türkmen Kardeşlerimiz için yaptığımız yardım kampanyasını bugün güzel neticelerle bitireceğiz? diyen KAVACIOĞLU, ?Hanım Sultanlar Şehri Üsküdar´ın Hanımlarının evlerindeki iki makarnadan birini bağışlama niyetiyle topladıkları kuru gıdalar, kiloları aşıp tonlara varmıştır. Kadınlarımız mahalle esnaflarından da destek alarak oluşturdukları iki tır yardım malzemesini İHH aracılığıyla bugün yolcu edeceklerdir. En küçük yardımların bile hayati önem taşıdığı şu günlerde, hanımlarımızın beş bin yumak iple sevgilerini de katarak kendi elleriyle ördükleri örgüleri, oradaki kardeşlerimize göndermenin heyecanını yaşamaktayız. Temel gıda, giyim, ilaç ve birçok malzeme ile kardeşliğimizi sevgimizi ve muhabbetimizi de gönderiyoruz. İnsani yardımın dili, dini, ırkı yoktur. Mazlum her zaman mazlumdur ve bizler de her zaman mazlumun yanındayız. Her kesimden vatandaşımız bu yardım kampanyasına duyarlılıkla katılım sağlamıştır. Bu kampanyada emeği geçen Kadın Kollarıma, Teşkilatlarımıza ve tüm hayırseverlere teşekkür ederiz. Dileğimiz yaşanan savaşın bir an önce durması, halkın refah ve huzurlu günlere kavuşmasıdır. Ve gönderdiğimiz yardımlarla Türkmen Kardeşlerimizin sıkıntılarını bir nebze de olsa dindirebilmektir? şeklinde konuştu.

Törende bir konuşma yapan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit HIZIR ; ?Kadın Kollarımızın ´´İlmek İlmek Kardeşlik Örüyoruz´´ kampanyasında Üsküdarlı hanımefendilerimizin el emeği göz nuru atkı, bere ve kazak örgüleri ile destekleri için teşekkürlerimizi bir borç biliriz. AK Parti ailesi olarak Bayırbucakta yaşayan Türkmen kardeşlerimizin en yakın zamanda huzura kavuşmalarını, huzurlu aile yuvalarına kavuşmalarını ve en kısa zaman da muhacirliklerinin biterek Ensar olmalarını Rabbimizden istiyoruz. Bu vesile ile kampanyamıza gece gündüz demeden gayretli bir şekilde yardımları bir araya getiren Kadın Kolları Başkanımız Songül KAVALCIOĞLU hanımefendiye teşekkür ederiz? dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.