Dolar 34,1697
%0.1
Euro 38,1288
%-0.3
Altın 2.916,550
%-0.57
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şişli'ye damgasını vuracak!

  • İstanbul Gündemi
  • 22.10.2022 - 13:51

Türkiye‘yi şimdiden Cumhuriyet Bayramı heyecanı sardı. Başta belediyeler olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlar kutlamaların hazırlıklarına şimdiden başladı. Bilindiği gibi Şişli‘de her yıl Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşku içinde kutlanıyor. Kurtuluş meşalesinin yakıldığı ve bağımsızlık yolunda ilk adımların atıldığı Şişli, bu yıl da kutlamaları aynı heyecanla yapmaya hazırlanıyor. 

HER YER ATATÜRK POSTERİ VE TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Şişli Belediyesi de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. 29 Ekim günü ilk olarak Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in ev sahipliğinde fener alayı düzenlenecek. Ardından da Maçka Demokrasi Parkı’nda Yaşar konseri düzenlenecek. 

ÖNCE FENER ALAYI SONRA KONSER

Belediye, kutlamaların tüm ilçede hissedilmesi için hemen her yeri dev Atatürk posteri ve Türk bayraklarıyla şimdiden süsledi. 29 Ekim Cumartesi günü kutlamalarının buluşma adresi kurtuluş meşalesinin yakıldığı Halaskargazi Caddesi’ndeki Şişli Atatürk Evi Müzesi’nin önü olacak. Saat 19.00’da Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in de en önde eşlik edeceği 29 Ekim Korteji, ellerinde meşalelerle Maçka Demokrasi Parkı’na yürüyüş düzenleyecek.

Halil Başer - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.